Вторник, 23 Април 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 27 Юли 2018

3069

Дневен хороскоп - Лъв - 27.07.2018 - Напрежение и предстоящи помени

Мнозина от Лъвовете ще бъдат притеснени днес от сблъсъци с някого. Това развитие на събитията ще изиграе ролята на катализатор за предстоящи промени, които несъмнено се отнасят до службата или другите ви делови ангажименти, където явно личи ново надеждно развитие.

Дори да се чувствате напрегнати, завладява ви спокойствие и оптимизъм. Действайте целенасочено, не толкова интуитивно, колкото разумно и последователно. Можете да се надявате на успех сред противоположния пол. Настроението ви скоро ще се подобри значително, още повече, че някой ще се погрижи за това. Изненадващо предложение за романтична среща ще обърка мислите ви. Първоначално може да ви се стори доста съмнително, но любопитството ще надделее.

Не обсъждайте вълненията си с никого, за да не ви въвлекат в интрига. Ще научите интересни подробности за инициатора на срещата. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година