Сряда, 18 Септември 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 27 Декември 2017

3500

Дневен хороскоп - Лъв - 27.12.2017 - Леко напрегнати

Съвсем леко напрежение, ще тревожи представителите на зодия Лъв през днешния ден. Днес ще имате успех в новите начинания и във всичко, което е благоприятно за семейството.

Използвайте пробудената си сексуална енергия и я трасформирайте към увеличаване на рода, особено, ако сте още млади. Във връзка с предстоящ проект ще се погрижите за детайлите, за да не губите време и средства, и най-важно, за да сте спокойни и сигурни в себе си. Опитайте се днес да не поемате излишни ангажименти, дори към близки приятели. Два варианта се очертават за днес: да се занимавате с нещо лесно, но скучно и отегчително или да използвате времето изцяло за хобито и други предпочитани от вас забавления. Решението ви в известна степен ще зависи от реакцията на близките.

Ако ги спечелите на своя страна със сигурност ще ви оставят на спокойствие. Ако не, най-добре ще е ако си останете у дома и се опитате да се разтоварите сред спокойна обстановка. Заемете се с нещо полезно и приятно едновременно. Изкушавате се от предложението на свой близък, което ще ви зарадва към края на деня. Поканете приятели на гости, това ще засили връзките. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година