Вторник, 4 Октомври 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 26 Декември 2021

823

Дневен хороскоп - Лъв - 26.12. 2021 - Здраве и късмет

Здраве и късмет ще преследва Лъвовете през днешния ден. Бъдете ведри и оптимистични към всички новости които ще ви заобиколят. През днешния ден за постене и въздържание по-добре контролирайте гнева и алчността си, бъдете смирени и добронамерени. Потиснете раздразнението си, ако се появи такова у вас, и мислете за хубавите неща, които ви предстоят.

Посветете се на семейството и празника, които внасят умиротворение у вас и не пропускайте да покажете щедростта си към онези, които се нуждаят от добра дума, храна и подслон. Показвайки организаторските си способности, ще ръководите така, че всички да се съобразяват с нарежданията ви. Не преигравайте и не злоупотребявайте, за да не загубите. Времето ще ви стигне и за лични ангажименти, но като високо организирани хора, ще ги пропуснете, ако бизнесът ви зове.

Въздържайте се от прояви на ревност и собственическо отношение към хората, които обичате. Няма да постигнете нищо друго, освен да си развалите празника. Ако ви е нужна помощ за каквото и да било, залагайте на старите приятели, а не на новите познати. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година