Събота, 24 Юли 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 26 Декември 2017

3459

Дневен хороскоп - Лъв - 26.12.2017 - Здраве и късмет

Здраве и късмет ще преследва Лъвовете през днешния ден. Бъдете ведри и оптимистични към всички новости, които ще ви заобиколят. През днешния ден за постене и въздържание по-добре контролирайте гнева си, бъдете смирени и добронамерени.

Потиснете раздразнението си, ако се появи такова у вас, и мислете за хубавите неща, които ви предстоят. Посветете се на семейството, което внася умиротворение у вас и не пропускайте да покажете щедростта си към онези, които се нуждаят от добра дума, храна и подслон. Денят е подходящ за планове от всякакво естество. Преценката ви за ситуацията е изключително точна и сте напълно наясно с възможностите за момента. Това трябва да ви предпази от евентуални залитания, които днес са много вероятни. Най-доброто, което можете да направите за разрешаването на проблем от лично естество е да изчакате.

Съвсем скоро ще знаете какво точно се изисква в случая. Празничния блясък е в синхрон с настроението ви. Споделяйте всяка своя идея без да очаквате да получите одобрение на всяка цена. По-важно е да сте част от цялото и да се забавлявате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година