Събота, 2 Декември 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 25 Ноември 2017

4313

Дневен хороскоп - Лъв - 25.11.2017 - Успех и перспективи

Събота е много хубав ден, през който Лъвовете ще постигнат целите си без особени усилия. В служебен план може да възникне повече напрежение и да се почувствате засегнати, но не се ангажирайте с негативни реакции.

Започва много добър етап за стратегически офанзивни действия. Възползвайте се от позициите си и работете за своя просперитет, като премисляте решенията си и огледате плановете си от всички страни. Ще ви обземе просветление, като ще се появи и съблазнително предложение. Пъргавия ви ум трябва да пресметне ползите, още преди да сте финализирали договора. Голям дял за това има личната ви притегателност и чар. Трудно е да ви се устои. Възможно е заниманията ви да изискват кратко пътуване. Не се колебайте. Ще се наложи често да прехвърляте вниманието си ту към една, ту към друга задача и това малко или много ще създаде напрежение.

Околните също ще ви затрупват с въпроси и претенции, които едва ли ще ви харесат. Запазете спокойствие и се опитайте да се дистанцирате, за да не се стигне до открит конфликт. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!