Понеделник, 26 Февруари 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 25 Декември 2017

4297

Дневен хороскоп - Лъв - 25.12.2017 - Бъдете ведри

Коледния ден ще бъде изклщчително благоприятен за представителите на Лъвовете. Ще получите добри вести от най-неочакваното за вас място. Дали в духа на Коледа или просто късмет, важното е, че нещата се подреждат така както ви се иска.

С желание ще се погрижите за уюта на дома и на близките ви, без това да изчерпва отговорностите ви. В много случаи служебни ангажименти, срокове и началнически претенции ще ви напомнят за тях. Мнозина от вас ще използват част от свободното си време за да свършат полезна работа, която все отлагаха досега. Не позволявайте това да попречи на личните ангажименти, които имате. Околните е възможно да възприемат погрешно ваша идея, затова опитайте да бъдете пределно ясни. Празниците обикновено подтикват към равносметка, а днес радост и тъга се смесват в едно.

Помислете за постиженията, с които можете да се гордеете. Помислете и за грешките, които не бива да повтаряте. Споделете радостта с близките си и се потопете в силата на традицията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!