Събота, 21 Май 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 24 Септември 2021

732

Дневен хороскоп - Лъв - 24.09.2021 - Продължително напрежение

И при вас напрежението в петък не е малко, което явно продължава с нестихваща интензивност от вчера насам. За препоръчване е да сте по-умерени, независимо от делата, към които ще се насочите. Професионална сполука ще имате, но действайте внимателно. В тази сфера предстоят промени.

Високопоставена личност ще работи срещу вас и ще се опита да ви нанесе удар. Вероятността за първоначален успех от подобно коварство е огромна, но не след дълго печелившата страна ще е вашата. Деловите ви ангажименти днес предполагат повече творчество. Не се колебайте и експериментирайте, шансът да успеете е огромен. Не се поддавайте на песимизма на околните и вярвайте повече на собствената си преценка. Очертаващият се привечер флирт ще ви се отрази много добре. Близките изведнъж ще ви атакуват с куп претенции, като повечето от тях ще са си чиста проба капризи.

Не им отказвайте рязко и веднага. Преценете кои от желанията им и до колко са основателни, след което им дайте аргументиран отговор. Ако все пак не се откажат, разяснете им как сами да си свършат работа. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година