Неделя, 1 Август 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 24 Септември 2020

1127

Дневен хороскоп - Лъв - 24.09.2020 - Продължително напрежение

И при вас напрежението в четвъртък не е малко, което явно продължава с нестихваща интензивност от вчера насам. За препоръчване е да сте по-умерени, независимо от делата, към които ще се насочите. Професионална сполука ще имате, но действайте внимателно. В тази сфера предстоят промени. Високопоставена личност ще работи срещу вас и ще се опита да ви нанесе удар.

Вероятността за първоначален успех от подобно коварство е огромна, но не след дълго печелившата страна ще е вашата. Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с преждевременни действия. Контактите ви с представител на земните зодии ще ви балансира. Дистанцирайте се от каквито и да било конфликти, особено на работното място. Дори да става дума за дребни спорове в шеговит тон, ще се отразят негативно на работоспособността ви и няма да успеете да свършите предварително набелязаните задачи.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година