Неделя, 29 Януари 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 24 Септември 2018

1466

Дневен хороскоп - Лъв - 24.09.2018 - Продължително напрежение

И при вас напрежението в понеделник не е малко, което явно продължава с нестихваща интензивност от събота насам. За препоръчване е да сте по-умерени, независимо от делата, към които ще се насочите.

Професионална сполука ще имате, но действайте внимателно. В тази сфера предстоят промени. Високопоставена личност ще работи срещу вас и ще се опита да ви нанесе удар. Вероятността за първоначален успех от подобно коварство е огромна, но не след дълго печелившата страна ще е вашата. Отговорностите няма да ви оставят да си почивате. И вие, като хора, имащи отношение към проблемите на другите ще останете на своя пост.

Разумно е да споделите с близките си за невъзможността да сте през целия ден заедно, за да не изтълкуват погрешно отсъствието ви. Но, за други от вас денят ще бъде по-свободен. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-