Петък, 30 Юли 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 24 Ноември 2017

4337

Дневен хороскоп - Лъв - 24.11.2017 - Личен успех

Като влияние за преобладаващата част от Лъвовете, петък е благоприятен предимно за осъществяване на лични цели в широк обхват. Проблеми ще възникнат за делово ангажираните.

В случая става дума за острота във взаимоотношенията с партньори от деловите среди. Може да се стигне до съд. Бързо ще усвоявате детайлите и ще създавате предпоставки за издигане в йерархията. Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията ви. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение. Енергетиката ви е стабилна и сте сигурни в собствените си възможности.

С каквото и да се захванете, ще се справите. Предложение на стар приятел ще се окаже добра възможност за разширяване на влиянието ви. Доброто настроение ще е достатъчна предпоставка за успешно завършване на днешните дейности. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година