Събота, 23 Март 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 24 Март 2018

3131

Дневен хороскоп - Лъв - 24.03.2018 - Умело реализирани цели

Овладяване на нови навици с приложен характер и работа с информацията ще отворят нови хоризонти пред вас. Богат на нюанси, включително противоречащи си, изразът на Лъвовете трудно може да се определи за този ден.

Ще постигнете успех при реализацията на целите си, който обикновено ще се дължи на комбинация от активни действия и неуловима хитрост. Владейте по-качествено гнева си. Голяма част от времето си ще посветите на важните неща, за които сте работили и до сега, но под друга форма. Заслугите ви за добрите развития ще се отбележат и от други, с което ще изразят уважението си към вас. Доверието помага на успеха. Деловите представители ще имат успешни преговори и ще подготвят предстояща сделка.

Занимайте с уреждане на финансови въпроси и уточняване подробностите по важни сделки. Опитайте се да насочите вниманието си към усвояване на нова информация и възможностите за приложение и подобряване резултатите от текущи задачи. Приемете капризите на близките с чувство за хумор. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година