Сряда, 22 Май 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 24 Март 2016

2279

Действайте честно

И представителите на Лъв ще действат твърде енергично и умело днес за да успеят с реализацията си, но въпреки това ядовете няма да ви отминат. Шансът, с който разполагате е силен и ще успеете. Някои са готови да си послужат с хитрост. Не го правете! Ще се подложите на излишен риск. Очаквайте добро развитие на начинание, което е погълнало много от енергията ви. Финансовото ви положение ще се стабилизира и ще настъпят по-добри дни за бизнеса ви. Изяснете си отношенията с партньора, не си създавайте напрежение.

Бъдете обективни и не давайте ухо на недоброжелатели. Опитайте да запазите незасегнато чувството ви за справедливост, защото не можете да си позволите да нарушите добрата си карма. Бъдете балансирани и никога пристрастни. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година