Понеделник, 21 Юни 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 24 Май 2018

2205

Дневен хороскоп - Лъв - 24.05.2018 - Владейте нервите

Ако проявите добронамереност в отношението си към околните, ще направите атмосферата по-градивна. Влагайте енергията си там, което сте силни, за да преминете по-спокойно през трудностите на деня.

Повишеното напрежение в четвъртък е факт за мнозина от Лъвовете въпреки че вярата им в успеха е голяма. Ако овладеете емоциите си и старателно избягвате конфликтите, вероятността за успех ще нарасне многократно. Ще изпъкнете със силата на разума и човешкото си поведение, правейки възможни неща, в които други преди вас са се провалили. Успешно решаване на служебен проблем, както и находчиво решение по тревожна тема от ежедневието. Ще получите предложения, които в голямата си част ще удовлетворят търсенията ви. Събитията ще са в рамките на предвидимото.

Ще са монотонни, дори скучни. Стремежът към разнообразие може да ви подтикне да „надничате“ в чуждата работа, но ще е по-добре да овладеете това си желание. Използвайте свободното време за уреждане на текущи финансови проблеми. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година