Петък, 24 Май 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 24 Май 2018

2021

Дневен хороскоп - Лъв - 24.05.2018 - Владейте нервите

Ако проявите добронамереност в отношението си към околните, ще направите атмосферата по-градивна. Влагайте енергията си там, което сте силни, за да преминете по-спокойно през трудностите на деня.

Повишеното напрежение в четвъртък е факт за мнозина от Лъвовете въпреки че вярата им в успеха е голяма. Ако овладеете емоциите си и старателно избягвате конфликтите, вероятността за успех ще нарасне многократно. Ще изпъкнете със силата на разума и човешкото си поведение, правейки възможни неща, в които други преди вас са се провалили. Успешно решаване на служебен проблем, както и находчиво решение по тревожна тема от ежедневието. Ще получите предложения, които в голямата си част ще удовлетворят търсенията ви. Събитията ще са в рамките на предвидимото.

Ще са монотонни, дори скучни. Стремежът към разнообразие може да ви подтикне да „надничате“ в чуждата работа, но ще е по-добре да овладеете това си желание. Използвайте свободното време за уреждане на текущи финансови проблеми. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година