Събота, 22 Юни 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 24 Юни 2018

2349

Дневен хороскоп - Лъв - 24.06.2018 - Внимавайте

През днешния ден останете пасивни, за да не се претоварите физически и емоционално. В делово отношение този ден ще се окаже доста неприятен за мнозина от Лъвовете.

Става въпрос за мощна борба с тежки удари в професионалната сфера, чиято цел е надделяване над конкурент или друг вид противник. Редно е да сте внимателни! За момента не се очертава краен победител. С прагматични действия ще си осигурите предимство и без да се губите в догадки, ще продължите напред. Ще станете по-услужливи и отзивчиви към партньорите си, осъзнавайки, че работите за общи интереси. Любимо занимание ще ви помогне да си починете от напрежението и да помислите за по-приятни неща.

За уреждане на финансов въпрос се вслушайте в съвета на приятел, за да не претърпите материални загуби. Настроението ви е романтично, а моментът е подходящ, за да поговорите с партньора за взаимните си чувства. Всичко, свързано с любовта днес ще ви носи радост. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!