Неделя, 22 Септември 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 24 Декември 2017

2913

Дневен хороскоп - Лъв - 24.12.2017 - Владейте се

За представителите на Лъв са налице превъзходни условия за успех в избраното направление, а едно от задължителните условия е да ограничите напористия си подход към околните, преди да е добил размерите на агресивност.

Това е напълно достатъчно, за да превърнете неделята в успешна. Енергетиката на деня подпомага решителните ви и активни действия, които ще направят успешни текущите ви и нови начинания. Авторитетът ви е всепризнат, но не прекалявайте. Промяната, към която се стремите добива по-ясни очертания. Съвсем скоро това ще стане факт. Разпределете разумно средствата си и не се увличайте в ненужни харчове. Интересна идея може да ви отведе на ново място и да ви срещне с интересни хора. Дори да сте имали намерение да се занимавате с някаква сериозна работа едва ли ще ви се получи.

През повечето време или ще разговаряте по телефона, или ще споделяте опит по подготовката на предстоящите празници. Най-важното е, че ще сте полезни, а това ще се отрази положително на самочувствието ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година