Понеделник, 30 Януари 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 24 Декември 2017

3286

Дневен хороскоп - Лъв - 24.12.2017 - Владейте се

За представителите на Лъв са налице превъзходни условия за успех в избраното направление, а едно от задължителните условия е да ограничите напористия си подход към околните, преди да е добил размерите на агресивност.

Това е напълно достатъчно, за да превърнете неделята в успешна. Енергетиката на деня подпомага решителните ви и активни действия, които ще направят успешни текущите ви и нови начинания. Авторитетът ви е всепризнат, но не прекалявайте. Промяната, към която се стремите добива по-ясни очертания. Съвсем скоро това ще стане факт. Разпределете разумно средствата си и не се увличайте в ненужни харчове. Интересна идея може да ви отведе на ново място и да ви срещне с интересни хора. Дори да сте имали намерение да се занимавате с някаква сериозна работа едва ли ще ви се получи.

През повечето време или ще разговаряте по телефона, или ще споделяте опит по подготовката на предстоящите празници. Най-важното е, че ще сте полезни, а това ще се отрази положително на самочувствието ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-