Събота, 13 Април 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 23 Януари 2018

4305

Дневен хороскоп - Лъв - 23.01.2018 - Действайте честно

Обективността ви помага по-добре да реализирате професионалните си, обществени и лични планове. Налице са доста показатели, които подсказват, че денят може да се развие благоприятно.

В крайна сметка обаче всичко ще зависи от вас. Не се поддавайте на гняв!Не си служете с измами и не влизайте в противоречия! Това е напълно достатъчно, за да премине денят ви успешно. Имате пълната подкрепа на партньор или съдружник при разрешаването на проблеми от лично и делово естество. Лесно ще преодолеете трудностите и ще продължите напред. Уреждането на парични въпроси може да наложи консултация с адвокат. Новите контакти ще са свързани с професионалните ви изяви, но с някого ще намерите и други общи теми на разговор.

Връзката ви скоро може да се превърне в истинско приятелство. Ще направите случайна услуга на непознат и ще усетите какво означава истинска човешка благодарност. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!