Неделя, 2 Октомври 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 23 Февруари 2018

4644

Дневен хороскоп - Лъв - 23.02.2018 - Успешни завоевания

Динамичен ден, през който е добре смирено да работите за своето пречистване и си наложите повече самоограничения. Много важен ден, характерен с изразителен късмет.

Добри външни условия за реализация на желани цели, и активни действия в съответните сфери свързане с интересите ви. Необходимо е обаче и внимание. Прибързвате ли, обаче ще се окажете под тежките удари на противници. Не стигайте до крайности в желанието си да спасите някого и нещо. Можете да помагате там където ви търсят за помощ. Всяка инициатива в тази насока носи по-следващи разочарования. Приятна среща с приятели ще ви разтовари и развесели от сърце. Реализацията и професионалната изява не са далече, но не са и днес.

Ще имате достатъчно възможности да покажете това на което сте способни. Ден, изпълнен с поредица дребни неуредици. Нищо няма да се случва точно по графика ви, но добрата новина е, че все пак ще успеете да довършите повечето от набелязаните задачи. Не си създавайте излишно напрежение заради чужди грешки и пропуски. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година