Събота, 3 Декември 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 23 Декември 2017

3633

Дневен хороскоп - Лъв - 23.12.2017 - Успех и печалби

Доста хубав и благоприятен ден, през който деловата и финандовата сполука на Лъвовете са извън съмнение. За някои от зодията се очертават лични проблеми, възникнали поради клевети, клюкарство и умишлено очерняне от заобикалящите.

За бизнесмените възникват спомагащи фактори. Енергетиката на деня благоприятства усвояване на новости в професионален и всякакъв друг план. Ще дадете простор на въображението си и с нетрадиционни средства ще решите възникнал проблем. Познатите ви ще ви насърчат да приложите уменията си, не ги разочаровайте. Отделете време и за себе си, с приятни занимания ще се отпуснете и релаксирате. Старайте се храната ви да е по-здравословна. Една мъдрост гласи: Господи, пази ме от приятелите, от враговете аз и сам ще се опазя.

Днес ще се случи нещо такова на една много малка част от вас. Не стига, че конкуренцията ще ви притиска, ами и някой от приятелите ще ви подведе. Не го приемайте твърде болезнено, съвсем скоро ще намерите изход от ситуацията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година