Понеделник, 20 Май 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 22 Март 2018

3689

Дневен хороскоп - Лъв - 22.03.2018 - Не пестете усилия

Денят е изключително подходящ за пътувания, премествания, търговия и предприемаческа дейност. Насочите ли се към реализацията на материални цели, или ориентирате ли се към други интересуващи ви сфери, следва да сте енергични и да действате с повече усилия, защото по този начин наистина ще осигурите успеха си.

Значителен успех ще имате в контактите. Някои поемат нова работа. Въпроси от професионален и служебен характер ще повишат заетостта ви днес, но и ще ви удовлетворят финансово. Внимавайте и не се претоварвайте, здравето ви трябва да се щади. Не рискувайте. Бъдете закачливи, но и умерени в хумора си, не всеки е способен да го приеме. Творческият ви потенциал е силен. Ще ви хрумнат интересни идеи, но за реализацията на част от тях няма да разполагате с достатъчно финанси.

Ако решите да търсите пари на заем преценете много правдоподобно дали ще успеете да ги върнете в уговорения срок. В случай, че отговорът ви е отрицателен по-добре се откажете на този етап. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!