Понеделник, 17 Февруари 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 22 Май 2018

2135

Дневен хороскоп - Лъв - 22.05.2018 - Ярко сполучлив ден

Въпроси от социален, политически и правен характер ще занимават много от вас през днешния ден. Този ден е ярко значим за Лъвовете и предоставя чудесни възможности за реализация на цели в няколко направления – делова, любовна и финансова сфери, както и при осъществяване на желания, свързани с ваши познати или близки от обществените среди.

Днес късметът ви е изразителен. Този ден ще ви предостави възможност напълно да разкриете водаческите и организаторски си способности. Мислите за доста неща едновременно, но въпреки това успешно се справяте със професионалните си задължения. Усещате нарастващото уважение на колегите си и това се отразява благотворно на самочувствието ви. В дома ще откриете необходимото ви спокойствие и уют.

Дискусия по вече обсъждана тема отново ще стане актуална. Ще имате възможност да направите нови конструктивни предложения и евентуално да стартирате или довършите задача. Не прекалявайте с храни и напитки. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година