Неделя, 23 Февруари 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 22 Юни 2018

2263

Дневен хороскоп - Лъв - 22.06.2018 - Устремени към стабилизация

Денят е особен и не предполага голяма активност, за това е добре да осигурите повече спокойствие и време за размисъл, като избягвате физически и умствени натоварвания.

През този ден положителните влияния за Лъвовете надделяват, и безусловно петък ще е благополучен. За проблеми може да се говори само във външните контакти. Последите при мнозина ще претърпят промени. Ще се освободите от досадници. В личен план ви предстои стабилизация. Около вас ще бъде шумно и е възможно това да ви създаде умора и напрежение. Задълженията ви ще са не по-малко натоварващи, но ще се справите. Всичко е във вашите възможности. Добре е да намерите време и за отмора, и за всичките неща, които ви карат да се чувствате добре.

На работното място ще се разискват предимно спорни въпроси и обстановката може да се окаже доста напрегната. Реагирайте гъвкаво и използвайте фантазията си, за да насочвате дискусията в предпочитаната от вас посока. Не се безпокойте, ако се наложи да направите крачка назад, ще последват две крачки напред. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!

Годишен хороскоп за 2020-та година