Вторник, 9 Август 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 22 Декември 2021

855

Дневен хороскоп - Лъв - 22.12. 2021 - Не влизайте в конфликти

Днес вероятно мнозина от Лъвовете ще бъдат гневни поради клюките, които някой разпространява сред общите познати за тях, но не бива да реагирате остро, защото ще последва конфликт, от който със сигурност ще загубите. Ще осъществите много успешни контакти в обществените среди.

Днес се пазете от лъжи и измами, избягвайте многолюдни места и новите запознанства. Обзети сте от добро настроение и ще проявявате повече желание към активна почивка. Може да си позволите да пътувате, като го съчетаете със спорт, разходки и удоволствия. Ще си починете и разтоварите. Въздържайте се от излишни разходи, и не прекалявайте с алкохола. Всякаква мисъл за бизнес отложете за друг ден, когато ще бъде по-ползотворна.

Не отказвайте на импровизирана покана за парти с колеги, но и не скъсявайте прекалено много дистанцията с тях. Хрумне ли ви да изпаднете в дълбоко откровение, спомнете си, че партито ще свърши, а съвместната ви работа може да продължи още доста дълго. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година