Четвъртък, 24 Юни 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 22 Април 2018

2249

Дневен хороскоп - Лъв - 22.04.2018 - Успех, но не влизайте в кавги

Покажете уважението си към мнението и действията на хора, с които работите. Неделя ще е доста благоприятна и за Лъвовете от гледна точка на личен и финансов успех, но за всички от знака е почти задължително да не влизат в конфликти.

Възникне ли момент на конфронтация с някого, ще последват проблеми, за които няма съмнение, че идват от влиятелна личност. Събитията на деня ще са във ваша полза. Освободете се от мнителността си и запазете самообладание при взимането на важни решения. Интелектуалните ви дадености и постижения ви дават основателно самочувствие. Натоварването ви прави малко нервни, но умеете да отсявате важните моменти. Дозирайте заниманията си, не е желателно да се преуморявате.

Разпределете равномерно времето за работа и почивка. Ако няма спешни задачи е по-добре да се отдадете на хобито си, на спорт или на приятелите. Избягвайте шумните компании и местата, където има струпване на много хора. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година