Понеделник, 27 Януари 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 22 Април 2017

3027

Дневен хороскоп - Лъв - 22.04.2017 - Не се подавайте на нервност!

Силно успешен ден, предоставящ предимство на Лъвовете за разрешаване на финансови цели, спорове с някого и за осъществяване на намерения в обществените среди. Важно условие за сполуката ви е спокойствието! Поддадете ли се на мощния си нервен импулс ще провалите възможностите си, за това просто недейте. Работата ви днес ще е свързана с много срещи, а за някои от вас и с пътуване. Захващате се с нещо сериозно, което впоследствие ще оказва влияние върху работата ви. Ваш приятел ще ви даде ценен съвет, но вие сами ще решите доколко да се вслушате в него. Не подценявайте помощта, която ви оказва вашият сърдечен партньор за нещо важно за вас.

Засиленото настроение се усеща във въздуха. Със сигурност ще овладявате цялата активност, която ви обзема. Намерете хармоничен начин за разтоварване и опроводяване на вътрешната си сила. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година