Неделя, 20 Октомври 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 21 Юни 2018

2278

Дневен хороскоп - Лъв - 21.06.2018 - Избягвайте противоречията

Четвъртък е печеливш и предоставя добри възможности за придобивки. Ако работите самостоятелно проблеми на може да има. Но ако сте в партньорство с някого, може да възникнат неотстраними противоречия.

Последните ще навредят на съвместната ви работа, и ще ви разделят. Дори и да се забавят резултатите, не се обезсърчавайте. Благоприятният момент скоро ще дойде, но бъдете подготвени. Погълнати от професионални задачи не обръщате достатъчно внимание на семейството си, с което ги огорчавате. Делова среща ще стане повод за размисъл и ще ви подтикне към планове за бъдещето. Ще напреднете с уточняване условията по важна сделка.

Опитайте се да обсъдите актуалните си идеи с шефа, ще ви разреши да ги приложите. Намерете и проучете необходимата ви информация преди да вземете важно решение, свързано с битовото ви устройство. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!



AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година