Четвъртък, 28 Май 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 21 Февруари 2018

4141

Дневен хороскоп - Лъв - 21.02.2018 - Не се ядосвайте

Сряда може да бъде малко напрегната за представителите на зодия Лъв. Това обаче не бива да ви отчайва, ами да ви стимулира да поемете нещава в ръце.

Целенасочени и смели в начинанията си, ще следвате мечтите си. Денят е подходящ за срещи, бизнес, сделки и масови мероприятия. Всичко това ще мобилизира силите ви, от което ще последват финансови придобивки. Едва ли повечето Лъвове ще почиват през този ден. Имате прекалено много ангажименти и идеи, по които да работите за да стоите без работа. Възможно е обаче човек, с когото работите да излъже доверието ви. Това ще бъде много неприятно за вас, но бързо ще успеете да го преодолеете. Посветете малкото си свободно време на любимия човек.

Без усилия ще уредите финансов проблем. Спокойно споделяйте предложения, свързани с текущата работа, с останалите членове на колектива. Вечерта е желателно да сте в камерна компания, а не в шумна среда. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година