Събота, 10 Декември 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 21 Декември 2020

1148

Дневен хороскоп - Лъв - 21.12.2020 - Ярък шанс за сполука

Този ден се оказва с блестящи възможности за Лъвовете във всички направления на социалния и личния ви живот. Някои от зодията таят разочарования и са агресивни. Други съвсем преднамерено демонстрират острота в отношенията. Ако предпочетете такъв стил, сполуката ще се отложи.

Днес сте великодушни и с разбиране ще се отнесете към всички и дори към онези, които не ви се нравят. Деликатно ще им внушите намеренията си и становището ви ще се приеме. Покажете толерантност и в отношенията ви с любимите ви хора. Умората ви не бива да се превръща в причина за недоразумения и враждебност. Заемете се с дейности, които не ви затрудняват. Въздържайте се от кардинални промени. Внимателно преценявайте думите и действията си, за да не оставите у някой от близките си впечатлението, че се опитвате да навлезете в чужда територия.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година