Четвъртък, 18 Юли 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 21 Декември 2017

3268

Дневен хороскоп - Лъв - 21.12.2017 - Сполука чрез разбирателство

Хармоничните взаймоотношения са солидната основа за вашия успех днес, но според очертаващите се ситуации е съмнително, че ще ги предпочетете пред заповедния стил, диктата и дори задкулисните действия.

Ще е голяма грешка ако пренебрегнете предимството на разбирателството. Организирани и отговорни, ще споделяте намеренията си с онези, които ви допадат като интелект и поведение. Днес се заемете с работа, защото денят е твърде успешен за вас и не си струва да го губите със стоене на едно място. Имате невероятен късмет и нещата се нареждат според очакванията ви. Не мислете за лични тревоги, сега е вашият час на професионалното поприще. Приятните изненади ще са свързани с близките. Подходящо точно днес е да уреждате финансови сделки.

Обстановката на работното място ще е динамична. В крайна сметка е по-добре да замълчите и да запазите позициите си, отколкото да се инатите и да си създадете врагове. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година