Четвъртък, 20 Юни 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 21 Август 2018

2108

Дневен хороскоп - Лъв - 21.08.2018 - Мобилизирайте се и се устремете към промени

По подобие на Раците, агресията е засилена и при вас, но сега поддаването на подобни тенденции освен, че е вредно, е и пагубно, защото силно ще дестабилизира позициите ви.

Правилно за всеки от зодията би било да обмисли факторите в реалността и да поеме по пътя на промените. Много от вас ще получат възможности за израстване. Притесненията ви ще отпаднат. Ще получите удовлетворение от оценката за работата и приноса ви към проектите, върху които работите. Ако у вас съществуват колебания се консултирайте с доверен човек, но не изпускайте шансовете си. Някаква случка или разговор ще ви върне към минали събития.

Ще си спомните стари грешки или стари разправии. Не си струва да се задълбочавате твърде много в миналото, така или иначе няма да се върне. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година