Събота, 24 Август 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 21 Август 2017

4641

Дневен хороскоп - Лъв - 21.08.2017 - Осъществени цели

Ситуациите, свързани с финанси, обществени или административни организации и контакти ще извадят мнозина от родените в Лъв от равновесие днес. Негативите обаче едва ли ще спрат устрема ви. Позициите ви са предимствени, а и мощта ви, когато е приложена съвсем не е за подценяване. Не проявявайте своеобразие и импулсивност. Всяко прибързано действие ще ви коства разочарования. Търсете хармонията във всичко и най-вече във взаимоотношенията си с другите. Тя ще ви даде сили и увереност в правилността на онова, с което се занимавате. Ангажирани сте с проект, който изисква усилията на повече от един човек, и няма да ви бъде лесно.

Ще ви поискат сметка за неизпълнено обещание или недовършена задача. Вие знаете какви са причините, опитайте се да ги обсъдите в спокойна обстановка и да предоговорите позициите си. Не се съмнявайте в собствените способности, а в чуждите внушения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!  AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година