Неделя, 1 Август 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 20 Октомври 2020

927

Дневен хороскоп - Лъв - 20.10.2020 - Бъдете по-търпеливи

Стремежът на Лъвовете да се реализират в делови план по нов начин е крещящ, а в някои случаи дори безпардонен и придружен с тежки удари по противниците. Имайте търпение и поддържайте равновесие във взаимоотношенията с околните. Макар и не веднага, ще осъществите целите си. Днес мнозина биха могли да осъществят контакти в деловите среди, които ще им донесат значителни приходи през следващите месеци, защото става дума за постигане на споразумение относно дългосрочно партньорско обвързване.

Високото ви самочувствие ще бъде забелязано от всички наоколо. Уверени сте в себе си и не се поддавате на чужди влияния, а предпочитате да следвате собствените си планове. Добре е все пак да не се дистанцирате от хората, които държат на вас. Семейството ви очаква вашето внимание. Не е изключено да се ангажирате почти изцяло с уреждането на юридически въпрос, отнасящ се до бизнеса или професионалните ви интереси. Най-вероятно решаването му ще зависи от намесата на влиятелни личности. Опитайте се да изложите позициите си аргументирано, в писмен вид и залагайки на нормативната уредба. Ще получите удовлетворителен отговор, макар и не веднага.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година