×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Февруари 2018
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 20 Октомври 2017

4345

Дневен хороскоп - Лъв - 20.10.2017 - Проявете активност и бъдете коректни

Вашият ден разкрива много добри възможности за силна реализация на цели от личен и професионален характер. Липсата на сполука ще изненада само Лъвовете, каито не са търпеливи, прибързват и демонстрират агресивно поведение.

Коректните и активните постигат чудесни резултати. Имате амбициозни планове за този ден и едва ли ще е чудно ако си отложите планирани ангажименти, за да ги осъществите. На моменти обаче избързвате прекалено много в желанието си да сте по-експедитивни и това може да намали в голяма степен шансовете ви за успех. Не допускайте хора около вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Лесно ще довършите изоставените си задачи, защото околните ще са склонни да ви съдействат дори без да ги молите и никой няма да ви създава затруднения.

Ще ви помогнат да получите нужната информация, ще насочат вниманието ви към факти и подробности, благодарение на които ще се справите безпогрешно. Важно е днес да се опитате да разберете и чуждата гледна точка. Отношенията ви с другите ще са по-скоро приятни, но затова пък и резултатни. Не се обиждайте на глупави забележки, не позволявайте да развалят настроението ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.