Сряда, 19 Юни 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 20 Март 2018

4068

Дневен хороскоп - Лъв - 20.03.2018 - Необходимост от промяна

Отложете новите начинания, съсредоточете се върху текущите си дела и по възможност не обсъждайте намеренията и плановете си. Много напрегнат ден, характерен с тежки, хитри противникови удари, загуби на материални блага, и силна нервност.

Мнозина от Лъвовете вече са достигнали – или скоро ще стигнат до идеята, че промяната е абсолютно необходима. Всеки сам ще прецени къде да се осъществи – в действията или в морала. Денят не е подходящ за начало на трудова или друг вид дейност. Смирението е за предпочитане пред гръмките фрази и показност. Физическите упражнения ще са от полза, не се щадете. В общуване с колеги ще се запознаете с новостите и ще проявите готовност за усвояването им, което няма да ви затрудни.

Все пак ще опитате да се справите. Дори с най-сложните на пръв поглед неща. Какво развитие на седмицата, нали? Единственото, което ви остава е да споделите вечерта си с любимия човек. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година