×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 15 Ноември 2018
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 20 Март 2018

3919

Дневен хороскоп - Лъв - 20.03.2018 - Необходимост от промяна

Отложете новите начинания, съсредоточете се върху текущите си дела и по възможност не обсъждайте намеренията и плановете си. Много напрегнат ден, характерен с тежки, хитри противникови удари, загуби на материални блага, и силна нервност.

Мнозина от Лъвовете вече са достигнали – или скоро ще стигнат до идеята, че промяната е абсолютно необходима. Всеки сам ще прецени къде да се осъществи – в действията или в морала. Денят не е подходящ за начало на трудова или друг вид дейност. Смирението е за предпочитане пред гръмките фрази и показност. Физическите упражнения ще са от полза, не се щадете. В общуване с колеги ще се запознаете с новостите и ще проявите готовност за усвояването им, което няма да ви затрудни.

Все пак ще опитате да се справите. Дори с най-сложните на пръв поглед неща. Какво развитие на седмицата, нали? Единственото, което ви остава е да споделите вечерта си с любимия човек. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година