Понеделник, 3 Октомври 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 20 Май 2018

3055

Дневен хороскоп - Лъв - 20.05.2018 - Владейте се ефективно

С проявеното ви упорство при достигане на целите днес ще провокирате новости в живота си. Неделя предоставя чудесни възможности на Лъвовете за постигане на успех в интересуващите ги сфери.

По принцип обаче е необходимо да се укрепите вътрешно и да владеете нервите си ефективно. Още сега може да направите успешен опит в това отношение защото денят носи кавги. Може би сте прекалено скептични. Докато не преодолеете тази своя склонност едва ли ще останете доволни от свършеното днес. Проявявате излишно съмнение към въпроси, които са отдавна решени. Можете да разчитате на подкрепата на хората около вас, които многократно са печелили доверието ви. За някои от вас се очертава скорошно пътуване в чужбина. Една част от роднините ви ще се опита да ви ангажира с конфликт с друга част от тях.

Ситуацията ще е изненадваща и в известна степен изнервяща. Изслушайте и двата „лагера“ и помислете каква би могла да е финансовата или материална причина за разправията, защото няма да ви я споделят. Не позволявайте да ви манипулират. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година