Вторник, 12 Ноември 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 20 Май 2018

2592

Дневен хороскоп - Лъв - 20.05.2018 - Владейте се ефективно

С проявеното ви упорство при достигане на целите днес ще провокирате новости в живота си. Неделя предоставя чудесни възможности на Лъвовете за постигане на успех в интересуващите ги сфери.

По принцип обаче е необходимо да се укрепите вътрешно и да владеете нервите си ефективно. Още сега може да направите успешен опит в това отношение защото денят носи кавги. Може би сте прекалено скептични. Докато не преодолеете тази своя склонност едва ли ще останете доволни от свършеното днес. Проявявате излишно съмнение към въпроси, които са отдавна решени. Можете да разчитате на подкрепата на хората около вас, които многократно са печелили доверието ви. За някои от вас се очертава скорошно пътуване в чужбина. Една част от роднините ви ще се опита да ви ангажира с конфликт с друга част от тях.

Ситуацията ще е изненадваща и в известна степен изнервяща. Изслушайте и двата „лагера“ и помислете каква би могла да е финансовата или материална причина за разправията, защото няма да ви я споделят. Не позволявайте да ви манипулират. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година