Сряда, 6 Декември 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 20 Февруари 2018

4448

Дневен хороскоп - Лъв - 20.02.2018 - Владейте нервността си

Духовно озарени, активни и с конструктивни решения ще работите върху изпълнение на всичко, което предвиждате сега. Повишеното напрежение и високата нервност продължават да създават проблеми на Лъвовете.

Не давайте външен израз на емоционалното си състояние, и не демонстрирайте липса на стабилност. Този ден е наситен с изключителен късмет за родените в зодията, тъй че дерзайте! Отнасяте се доста сериозно към работата си днес и не допускате външни намеси в области, в които можете да се справите и сами. Това ви прави независими, но и ви отделя от хората около вас. Очаквате прекалено много от даден проект, който в самото начало не е предвещавал особено развитие. За сметка на това обаче се заемате с нещо много печелившо.

Подредете графика си така, че да ви остане време за усвояване на нова информация. Вероятно ще участвате в дискусия или разискване на нов проект. Запознайте се с параметрите предварително и бъдете готови за провокиращи въпроси. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!