Сряда, 16 Юни 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 20 Декември 2017

4587

Дневен хороскоп - Лъв - 20.12.2017 - Напрежението е фактор

Сряда няма да бъде от най-спокойните дни за Лъвовете. Напрежението ще ви съпътства през целия ден, но ще трябва по един или друг начин да се справите с него. Тревогите са донякъде неоснователни. Денят е доста сполучлив за тези които имат важни делови срещи, сделки или пътувания.

Предстоящите дни са успешни за постигане на целите ви. Наред сгрижите за семейството ви се заемете и с изрядността на документацията си, за изготвяне на отчети и други счетоводни задачи. Занимавайте се с приятни неща, ако обстоятелствата не изискват друго от вас. Семейни вълнения ще погълнат част от времето ви. Наложете си да сте добри и така ще помирите всички около себе си. Не бързайте да отхвърляте едно предложение, сигурно от там ще дойде промяната, която очаквате. Обмисляйте изказванията си, бъдете внимателни към събеседниците.

Не бъдете раздразнителни и няма да е трудно да се справите. За предпочитане е да работите самостоятелно, за да не попадате под чуждо влияние. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година