Петък, 10 Април 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 02 Ноември 2019

1218

Дневен хороскоп - Лъв - 02.11.2019 - Силни противоречия. Внимавайте!

Проблематичен ден за Лъвовете, през който късметът няма да е с вас.

Във взаимоотношенията ви с хора от обществените или деловите среди ще има силно напрежение, породено от липса на разбирателство. Не се овладеете бързо, противоречията ще се изострят до ниво на необратимост.  Използвайте деня за самостоятелни занимания, като посветите времето си на само подготовка и повишаване на квалификацията си. Това безспорно ще се отрази добре на финансите и самочувствието от една страна, а от друга ще ви спести излишни главоболия и загуба на енергия.

Диетите също ще имат видим резултат, особено, ако се правят с конкретна цел. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година