Четвъртък, 2 Февруари 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 02 Юли 2018

3571

Дневен хороскоп - Лъв - 02.07.2018 - Предстоят делови промени

Отстоявайки с достойнство принципите и ценностите, в които вярвате, ще определяте целите си и планирате детайлите по изпълнението им. Като материални постижения понеделник е добър за Лъвовете, но неприятностите и силното нервно напрежение на мнозина едва ли ще бъдат спестени.

В повечето случаи са следствие от конфликт на административно ниво. След коварното му и дестабилизиращо разгръщане – следват промени. Днес някои от вас ще се заемат с работата на свои близки, тъй като не можете да им откажете помощта си. Всяко нещо, с което се захванете обаче го вършите толкова добре, че околните ще останат изключително доволни от вас. На някои им предстои пътуване, свързано с ваш ангажимент, но то ще успеете да ви разнообрази и да ви помогне да се разтоварите.

Вечерта ограничете контактите. Избягвайте местата, където има струпване на много хора, защото може да присъствате на инцидент или да се натъкнете на прояви на агресия. Спазвайте правилата и отстоявайте позициите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-