Четвъртък, 28 Септември 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Петък 02 Февруари 2018

6312

Дневен хороскоп - Лъв - 02.02.2018 - Разкриват се чудесни възможности

Реализацията на желани цели е най-малкото, което Лъвовете биха могли да осъществят днес. Започват много важни и хубави промени,които явно ще стартират устройването ви на ново място в социалната действителност.

Раним сектор в момента е домът. Избягвайте семейни конфликти. Кулминацията на усилията ви по конкретна задача ще завърши с успех. Постигнатото ще постави начало на нов период в професионалното ви развитие. За едни той се свързва с повишение, за други с нови придобивки, но във всички случаи ще оставате доволни от себе си. Има нужда от такива като вас, особено в създалата се отскоро ситуация. Роднински споразумения ще доведат до спокойствието на всички ви. Отстоявайте позициите си аргументирано и търпеливо. Може да се наложи да направите някои компромиси, но предварително трябва да решите доколко засягат личните ви интереси.

Любовните емоции ще са изненадващо-приятни. Взаимоотношенията са важно нещо, от най-важните. Култивирайте ги, обръщайте им внимание, наблюдавайте човека срещу вас и потърсете собствените си грешки в неговото поведение. Защото това, на което обръщате внимание, то е важно за вас и то е във вас в момента. А по-нататък промяната се случва от само себе си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!