Неделя, 4 Декември 2022
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 19 Октомври 2017

5166

Дневен хороскоп - Лъв - 19.10.2017 - Труден ден

Лъвовете няма да останат изцяло доволни от днешния четвъртък. На пътя ви възникват пречки, чието преодоляване следва да извършите с много усилия, а в настоящия момент това явно е по възможностите на малцина.

Хубавото сега е, че почти всички от вас се чувстват бодри и стабилни. Новини свързани с работата ви може да ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Може би ще изберете да поемете допълнителни ангажименти срещу добро възнаграждение. Възползвайте се от възможността, която ви се открива. Не се поддавайте на ревност и не се изкушавайте от скандали с любимия човек. Днес сте особено склонни към това. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства.

Готовността ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Сутринта свършете досадните неща, защото следобед ще имате други приоритети. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни. Опитайте се да привлечете партньорите си на ваша страна. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година