×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 18 Ноември 2018
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 19 Май 2018

2182

Дневен хороскоп - Лъв - 19.05.2018 - Реализацията е добра, но нервите са много

През днешния съзидателен ден ще имате отлични възможности да коригирате пропуските и се освободите от недостатъците си, като преодолеете съмненията и се освободите от товара си.

Събота се оказва трудна, нервн и неуютна за Лъвовете, но онова, което ще свършите през този ден, ще е особено полезно за решаването на интересуващ ви важен въпрос. Контактите ви ще са успешни а това е напълно вярно и за преговарящите.. Избягвайте финансовите спорове. Днес трябва да разчитате само на себе си. Имате достатъчно воля и упоритост за да успеете. Не унивайте, няма нерешими проблеми. Имате изцяло подкрепата на хората, които ви обичат. Прекалено сте чувствителни, не е изключено да се усещате уязвими.

Не се опитвайте да прикриете това зад фасадата на високо самочувствие. Просто подхождайте предпазливо към непознати или към личности, които принципно са враждебни. Никой няма да се досети за страховете ви, ако не говорите открито за тях. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година