Събота, 21 Септември 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Събота 19 Май 2018

2379

Дневен хороскоп - Лъв - 19.05.2018 - Реализацията е добра, но нервите са много

През днешния съзидателен ден ще имате отлични възможности да коригирате пропуските и се освободите от недостатъците си, като преодолеете съмненията и се освободите от товара си.

Събота се оказва трудна, нервн и неуютна за Лъвовете, но онова, което ще свършите през този ден, ще е особено полезно за решаването на интересуващ ви важен въпрос. Контактите ви ще са успешни а това е напълно вярно и за преговарящите.. Избягвайте финансовите спорове. Днес трябва да разчитате само на себе си. Имате достатъчно воля и упоритост за да успеете. Не унивайте, няма нерешими проблеми. Имате изцяло подкрепата на хората, които ви обичат. Прекалено сте чувствителни, не е изключено да се усещате уязвими.

Не се опитвайте да прикриете това зад фасадата на високо самочувствие. Просто подхождайте предпазливо към непознати или към личности, които принципно са враждебни. Никой няма да се досети за страховете ви, ако не говорите открито за тях. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година