Понеделник, 18 Октомври 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 19 Април 2018

4298

Дневен хороскоп - Лъв - 19.04.2018 - Тежък ден. Внимавайте!

Отложете за по-добро време новите начинания и публични изяви. Комбинацията между повишеното емоционално напрежение и липсата на стабилност е пагубна за всеки човек, а през този ден Лъвовете са силно атакувани от такова влияние.

Бъдете много внимателни и не си позволявайте рискове, а още по-малко неправомерност във финансови действия . Ще дадете предпочитания на задачи, които ви носят настроение. От вас самите зависи добрия изход на делата ви. С търпение и такт ще постигнете повече. Не се впускайте в рисковани начинания. Моментът не е добър за подобен род дела. С качествата си ще привлечете към вас интересна личност и ще ви се отдаде да изживеете романтичен флирт.

Леко сте разсеяни, което е предпоставка за допускане на грешки. Ще общувате с доста хора и на моменти може да пропуснете важни подробности от разговора. Помолете събеседниците си да повторят, но така, че да не навредите на авторитета и позициите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година