Събота, 2 Март 2024
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 18 Март 2018

3526

Дневен хороскоп - Лъв - 18.03.2018 - Успешен ден

Хубав ден, през който получавате вътрешна свобода, натрупвате знания и мъдрост, а някои срещат и новата си любов. За Лъвовете се очертава явен успех днес.

При едни от зодията ще е плод на късмет и стечение на обстоятелствата, а в други случаи, без съмнение, хитростта ще помогне на мнозина. Сполуката ви няма да се ограничи само в рамките на задължителната реализация, но и за нови дела. Бъдете по-търпеливи в отношенията си с партньорите, в делата си и с близките си. Напрегнатата ви работа е изострила нервите ви, но е необходимо да се съобразявате с обстановката. Очакват ви добри вест свързани с ваши общи проекти с чужденци.

Налице е предпоставка за печалби, ако съумеете да изиграете картите си правилно. Подхождайте към финансите си с грижата на добър стопанин. Не е желателно нито да давате, нито да обещавате заеми. Обстановката около вас ще е спокойна. Възползвайте се, близките ще се съобразяват с желанията ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!