Вторник, 7 Февруари 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 18 Юни 2018

2334

Дневен хороскоп - Лъв - 18.06.2018 - Успешни действия

Реформите и реорганизациите, които правите ще благоприятстват целите ви. Понеделник е благоприятен за реализация на целите, но се оказва и провокативен от страна на съдружници в бизнеса или колеги от службата.

Внимавайте и не се поддавайте на съблазни! Не влизайте в противоречия, защото ще прераснат в скандал, а в последния се очертава и физическа разправа. Възможностите пред вас са големи, но в повечето случаи ще търсите начини за отмора, с които да се отпуснете, още повече, че вече сте планирали част от деня си. Семейната обстановка ще ви потопи в приготовления и с желание ще се включите в тях, без да създавате напрежение около себе си.

Импулсивни сте и прибързани. Преценявайте изказванията си, ще огорчите близък и ще съжалявате. Вместо за ехидни забележки използвайте дар-словото си за спечелване на привърженици. С малко находчивост ще преодолеете съществуващите лични конфликти. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-