×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Февруари 2018
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 18 Януари 2018

4653

Дневен хороскоп - Лъв - 18.01.2018 - Лични проблеми

С успех ще ви се отдава всякаква работа, създаване на нови контакти, подновяване на стари връзки и постигане на споразумения. Четвъртък носи напрежение, но не в лошия му вариант.

За повечето Лъвове се свързва с въпроси от лично естество, които днес едва ли ще решите, но не е драматично. Често засягат любовен въпрос. Избягвайте конфликтите с хора от близкото обкръжение и с партньори от професионалните сфери. Като че ли днес сте склонни да рискувате и да действате импулсивно. Най-добре ще е, ако обмислите ходовете разумно и се вслушвате в съветите на вашите близки. Не парадирайте с решенията си. В момента не е удачно да предприемате авантюри. Отложете ги за близкото бъдеще, когато ще можете да реагирате по-адекватно на неочаквани събития.

Ще се наложи да участвате във важна среща, която ви насрочват в последния момент. Направете всичко възможно да се запознаете с темата на обсъждане и да се подготвите с достатъчно информация предварително. Ако имате каквито и да било съмнения предлагайте ги за дискусия веднага. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Лъв, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.