Понеделник, 20 Януари 2020
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 18 Февруари 2018

2935

Дневен хороскоп - Лъв - 18.02.2018 - Контактите са проблематични

Търсете близостта на онези, с които споделяте еднакви интереси и от които бихте могли да се учите. Липсата на разбирателство с околните е ярко подчертана за преобладаващата част от Лъвовете, но в случая това развитие на взаимоотношенията няма да има никакъв ефект върху развитието на делата ви.

Предстоят ви промени и освобождаване от проблеми, но някои от знака остават извън това влияние. Проучване на нова дейност и намиране на изход от създалата се ситуация ще търсите днес, не и без помощта на сътрудниците си. Съветвайте се със специалисти и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете. Близките ви ще се погрижат за спокойствието и уюта на дома. Няма да ви е много лесно да следвате предварителния си график. Непрекъснато ще изникват разни дребни задачки, които ще отвличат вниманието ви.

Проявете предпазливост, проверявайте самостоятелно сроковете и изискванията, за да не работите за чужда сметка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година