Понеделник, 30 Януари 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Неделя 18 Февруари 2018

3472

Дневен хороскоп - Лъв - 18.02.2018 - Контактите са проблематични

Търсете близостта на онези, с които споделяте еднакви интереси и от които бихте могли да се учите. Липсата на разбирателство с околните е ярко подчертана за преобладаващата част от Лъвовете, но в случая това развитие на взаимоотношенията няма да има никакъв ефект върху развитието на делата ви.

Предстоят ви промени и освобождаване от проблеми, но някои от знака остават извън това влияние. Проучване на нова дейност и намиране на изход от създалата се ситуация ще търсите днес, не и без помощта на сътрудниците си. Съветвайте се със специалисти и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете. Близките ви ще се погрижат за спокойствието и уюта на дома. Няма да ви е много лесно да следвате предварителния си график. Непрекъснато ще изникват разни дребни задачки, които ще отвличат вниманието ви.

Проявете предпазливост, проверявайте самостоятелно сроковете и изискванията, за да не работите за чужда сметка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-