Събота, 20 Април 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Понеделник 18 Декември 2017

4233

Дневен хороскоп - Лъв - 18.12.2017 - Материален успех

Благоприятен ден да осъществяване на материални цели и за отстраняване на противоречия или за решаване на важни въпроси. Проблеми може да възникнат в личен план,и то ако не сте достатъчно настойчиви и търпеливи да действате докрай по целите си, независимо от видимия резултат.

Тази енергетика на деня ви прави по-емоционални и натоварва психиката, за това е препоръчително да отложите новите и важни дела. Днес използвайте времето за важните неща и се опитайте да не мислите за нещата, които ви създават напрежение. Занимавайте се с неща, които са ви интересни, обогатяват ви със знания и ви носят душевна наслада. Поведението на част от околните може да ви озадачи. Следвайте интуицията си, не привличайте вниманието и се въздържайте от прояви на враждебност. Заемете неутрална позиция по въпроси, засягащи чужди отношения.

Вечерта е добра идея посещение на кино, театър или друго културно мероприятие.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година