Вторник, 19 Март 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 18 Април 2018

3751

Дневен хороскоп - Лъв - 18.04.2018 - Избягвайте кавги

Днес е важно да се преборите със страховете си и да не падате духом, защото е възможно да се поддадете на чуждо влияние и да следвате чужди мисли.

Денят е доста благоприятен за целите на Лъвовете и предоставя реални надежди за реализация на целите, но има и предупреждение за вашата сполука ако става въпрос за ангажимент с делова цел. То гласи – избягвайте конфронтирането! В противен случай ще последва провял на стремежите. Днес имате възможността да свършите голяма част от планираната работа и да си осигурите нещо, което отдавна е ваша цел. Възможно е да ви се наложи да пренебрегнете свои планове, но бъдете сигурни че жертвите, които правите ще си струват.

Отношенията ви със сърдечния партньор се стабилизират, благодарение на вашите усилия напоследък. Успехите ви днес ще са свързани предимно с личните отношения. Някой ще има нужда от съдействието ви и вие с радост ще услужите. Любимият човек ще се опита да създаде някакво импровизирано развлечение и вие с радост ще участвате. Не прекалявайте с алкохола. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година