Понеделник, 21 Юни 2021
Лъв

Дневен хороскоп
Сряда 18 Април 2018

4048

Дневен хороскоп - Лъв - 18.04.2018 - Избягвайте кавги

Днес е важно да се преборите със страховете си и да не падате духом, защото е възможно да се поддадете на чуждо влияние и да следвате чужди мисли.

Денят е доста благоприятен за целите на Лъвовете и предоставя реални надежди за реализация на целите, но има и предупреждение за вашата сполука ако става въпрос за ангажимент с делова цел. То гласи – избягвайте конфронтирането! В противен случай ще последва провял на стремежите. Днес имате възможността да свършите голяма част от планираната работа и да си осигурите нещо, което отдавна е ваша цел. Възможно е да ви се наложи да пренебрегнете свои планове, но бъдете сигурни че жертвите, които правите ще си струват.

Отношенията ви със сърдечния партньор се стабилизират, благодарение на вашите усилия напоследък. Успехите ви днес ще са свързани предимно с личните отношения. Някой ще има нужда от съдействието ви и вие с радост ще услужите. Любимият човек ще се опита да създаде някакво импровизирано развлечение и вие с радост ще участвате. Не прекалявайте с алкохола. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година