Петък, 29 Септември 2023
Лъв

Дневен хороскоп
Четвъртък 17 Май 2018

2683

Дневен хороскоп - Лъв - 17.05.2018 - Освободете се от нестабилността

Ситуацията, в която се намирате в момента може да се определи най-точно с израза – зависими от външни фактори. Развитието на процеса предизвиква вътрешна нестабилност у мнозина от Лъвовете, а това е напълно достатъчно за да се чувствате твърде неустойчиви и зависими отвън.

Стабилизирайте се! С прозорливото си отношение към проблеми ще впечатлите и ще получите повишение. Желанията ви ще се сбъднат и скоро ще се поздравите с повече придобивки. Вътрешно в себе си ще изпитвате противоречия, но не бива да спирате творческия си порив. Защото сте носители на прогреса и трябва да продължавате напред. Ще се справите с професионалните си задачи и ще стабилизирате позициите си.

Не настоявайте на своето и не се разправяйте за дреболии. Отстоявайте интересите си прагматично, без емоции. Ще постигнете целите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!