Събота, 23 Март 2019
Лъв

Дневен хороскоп
Вторник 17 Юли 2018

1889

Дневен хороскоп - Лъв - 17.07.2018 - Пред промени

Добър ден за осъществяване на лични цели и планирани контакти в обществените среди, но въпреки благоприятните влияния, вторник предупреждава за засилено внимание към околните и никакви конфронтации.

Действайте по-решително по деловите си задачи. Предстоят промени. Развитията от последните дни са причина да търсите близостта на хората, чието присъствие се отразява добре на мисленето и настроението ви. Споделяйки вълненията си, ще срещнете разбиране и готовност за подкрепа. Имате свое вътрешно усещане и то е най-точния ви ориентир, за това и ще го следвате. Почти всичко набелязано в днешната ви програма ще е вписано в групата „важно“.

Не всичко, обаче, ще е в категорията „изпълнимо“. Осигурявайте си по малко почивка между задачите, а вечерта посветете част от времето на духовните си необходимости. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година